Skinbooster Volite

BOKA NU

Med Skinbooster Volite återfuktas huden inifrån och resulterar i ett yngre och slätare utseende. Denna behandling är perfekt för dig som är torr i ansiktet och/eller upplever ålderstecken med en hy som känns glåmig. Skinbooster är en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet, fyllighet och spänst i huden.

Om Skinbooster

En behandling med Skinbooster får din hud att se yngre och slätare ut. Effekten kommer diskret inifrån, eftersom Skinbooster innehåller naturlig hyaluronsyra som har en unik förmåga att binda vatten och därför återfuktar huden på ett fantastiskt sätt.

Motverka torr hud och få mer elasticitet i upp till 6 månader

Huden drar åt sig vatten och ger en djup återfuktning som varar i upp till sex månader tack vare att behandlingen stimulerar kroppens eget kollagen. En vanlig behandlingskur för maximal effekt består av tre kurer med två till fyra veckors mellanrum. Både Skinbooster och Liquidlift ger hyn ett lyft som resulterar i ett ungdomligt resultat. Är du inte säker på vad som är rätt för just dig? Kontakta då oss för personlig rådgivning eller läs mer om alla våra injektionsbehandlingar.