Skinbooster Volite

BOKA NU

Med Skinbooster Volite återfuktas huden inifrån och får ett yngre och slätare utseende. Perfekt för dig som är torr i ansiktet och/eller upplever ålderstecken med en hy som känns glåmig.

Om Skinbooster

En behandling med Skinbooster får din hud att se yngre och slätare ut. Effekten kommer diskret inifrån, eftersom Skinbooster innehåller naturlig hyaluronsyra som har en unik förmåga att binda vatten och därför återfuktar huden på ett fantastiskt sätt.

Motverka torr hud och få mer elasticitet i upp till 6 månader

Huden drar åt sig vatten och ger en djup återfuktning som varar i upp till sex månader tack vare att behandlingen stimulerar kroppens eget kollagen. En vanlig behandlingskur för maximal effekt består av tre kurer med två till fyra veckors mellanrum.

Din behandling på Estet Stockholm i två steg:

Inför din behandling

Du träffar alltid vår certifierade behandlare för en personlig konsultation. Där går ni tillsammans igenom dina problem och dina önskemål. Baserat på det får du en rekommendation på den behandling som är lämplig och information om fördelar och risker. Därefter tar ni ett gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

I samband med konsultationen går vi även igenom din hälsostatus och eventuell medicinering. Generellt bör man undvika blodförtunnande läkemedel inför en behandling som omfattar Skinbooster. Vi avråder dig som är gravid eller ammar från behandling med Skinbooster.

Behandlingen kan ofta påbörjas i direkt anslutning till konsultationen om du önskar det. Dock ser vi gärna att du ger dig själv lite betänketid.

Så går din behandling till:

Behandlingen påbörjas med att huden bedövas ytligt med en stark bedövningssalva. Efter att bedövningen verkat appliceras Skinbooster under huden på det område som ska behandlas med mycket små mängder.

Behandlingen tar oftast inte mer än 45 minuter, beroende på hur många områden som behandlas och du kan gå hem direkt.