Liquidlift – hudföryngring på djupet

BOKA NU

Liquidlift är en behandling som återskapar volym och spänst i ansiktet. Föryngra huden och återskapa dess elasticitet på ett skonsamt sätt utan traditionell plastikkirurgi.

Så fungerar Liquidlift

Behandlingsområdets vävnad får ett lyft från djupet med hjälp av botox och fillers med hyaluronsyra. Hyaluronsyran som finns naturligt i kroppen injiceras i olika lager och bygger upp vävnaden. Liquidlift är en beprövad estetisk behandlingsmetod som återskapar volym och spänst i hela eller delar av ditt ansikte. Behandlingen – som är en kombination av fillers och botox – är ett alternativ till traditionell plastikkirurgi. Behandlingstiden tar oftast inte mer än 45 minuter och konvalescenstiden är minimal. Läs mer om alla våra injektionsbehandlingar.

Fin hy med ett naturligt och omedelbart resultat

Den del av behandlingen som innefattar fillers ger resultat direkt, med en naturlig volym och lyster. Efter 3-10 dagar börjar även resultatet av det muskelavslappnande medlet att märkas, men inom vissa områden kan det ta upp till 14 dagar. Det totala resultatet är långvarigt och helt utan ärrbildning, och behandlingen är lämplig för alla som har börjat åldras.

Korrigering av näsa och handrygg

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Liquidlift. Du kan även får hjälp med mindre korrigeringar av exempelvis näsa eller att fylla ut en åldrad handrygg.

Liquidlift utföras enbart av legitimerad personal som är specialutbildad inom området.