Liquidlift – hudföryngring på djupet

BOKA NU

Liquidlift är en behandling som återskapar volym och spänst i ansiktet. Föryngra huden och återskapa dess elasticitet på ett skonsamt sätt utan traditionell plastikkirurgi.

Så fungerar Liquidlift

Behandlingsområdets vävnad får ett lyft från djupet med hjälp av botox och fillers med hyaluronsyra. Hyaluronsyran som finns naturligt i kroppen injiceras i olika lager och bygger upp vävnaden. Liquidlift är en beprövad estetisk behandlingsmetod som återskapar volym och spänst i hela eller delar av ditt ansikte. Behandlingen – som är en kombination av fillers och botox – är ett alternativ till traditionell plastikkirurgi. Behandlingstiden tar oftast inte mer än 45 minuter och konvalescenstiden är minimal.

Fin hy med ett naturligt och omedelbart resultat

Den del av behandlingen som innefattar fillers ger resultat direkt, med en naturlig volym och lyster. Efter 3-10 dagar börjar även resultatet av det muskelavslappnande medlet att märkas, men inom vissa områden kan det ta upp till 14 dagar. Det totala resultatet är långvarigt och helt utan ärrbildning, och behandlingen är lämplig för alla som har börjat åldras.

Korrigering av näsa och handrygg

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Liquidlift. Du kan även får hjälp med mindre korrigeringar av exempelvis näsa eller att fylla ut en åldrad handrygg.

Liquidlift utföras enbart av legitimerad personal som är specialutbildad inom området.

Din behandling på Estet Stockholm i två steg:

Inför din behandling

Du träffar alltid vår certifierade behandlare för en personlig konsultation. Där går ni tillsammans igenom dina problem och dina önskemål. Varje Liquidlift utformas individuellt och bygger på ett eller flera behandlingssteg. Det föregås av en ordentlig analys av form, hudstruktur och dina anatomiska möjligheter. Baserat på det får du en rekommendation på den behandling som är lämplig och information om fördelar och risker. Därefter tar ni ett gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

I samband med konsultationen går vi även igenom din hälsostatus och eventuell medicinering. Generellt bör man undvika blodförtunnande läkemedel inför en behandling som omfattar fillers. Vi avråder dig som är gravid eller ammar från behandling med Liquidlift.

Behandlingen kan ofta påbörjas i direkt anslutning till konsultationen om du önskar det. Dock ser vi gärna att du ger dig själv lite betänketid.

Så går din behandling till:

Behandlaren injicerar en liten mängd muskelavslappnande och fillers med hjälp av en mycket tunn nål på det område som ska behandlas. Det behövs oftast ingen bedövning, men du som vill kan självklart få det.

Behandlingen tar oftast inte mer än 45 minuter, beroende på hur många områden som behandlas och du kan gå hem direkt.