Estet skönhetsklinik behandlingsrum

Din behandling på vår skönhetsklinik

BOKA KONSULTATION

Inför din behandling

vår skönhetsklinik träffar du alltid en certifierad behandlare för en personlig konsultation. Vi börjar med att gå igenom dina problem och önskemål, och baserat på detta rekommenderar vi en lämplig behandling som passar just dig. Därefter tar vi ett gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras. I samband med konsultationen går vi även igenom din hälsostatus och eventuell medicinering. Generellt bör man undvika blodförtunnande läkemedel inför en av våra behandlingar. Vi avråder även dig som är gravid eller ammar från behandling med fillers och botox.

Behandlingen kan ofta påbörjas i direkt anslutning till konsultationen om du önskar det. Dock ser vi gärna att du ger dig själv lite betänketid.

Så går din behandling till

Behandlaren injicerar en liten mängd fillers eller botox med hjälp av en mycket tunn nål på det området som ska behandlas. Det behövs oftast ingen bedövning inför behandlingen, men du som vill kan självklart få det. Behandlingen tar 10-20 minuter beroende på hur många områden som behandlas, och beroende på om exempelvis fillers kombineras med annan behandling som botox.

Att tänka på innan din behandling

Vid behandling av känsliga områden kan små blåmärken uppstå. Vänd dig alltid till en legitimerad och certifierad behandlare, eftersom en felaktigt utförd behandling kan ge oönskade resultat.