Estet skönhetsklinik behandlingsrum

Skönhetsklinik på Östermalm med lång erfarenhet av behandlingar med Botox och Fillers

Vi är en skönhetsklinik på Östermalm som är experter på Fillers, Botox, Liquidlift och Skinbooster. Oavsett vilken behandling du väljer så föregås samtliga av en konsultation, och utförs alltid av legitimerade och certifierade behandlare för din trygghet och ditt välbefinnande. Få en helt ny lyster i ansiktet med Skinbooster, råd bot på bekymmersrynkor med Botox eller förstora läppar och kindben med fillers. Detta och mycket mer kan du får hjälp med på Estet Skönhetsklinik.

Vilken behandling ska jag välja?

Du är expert på ditt ansikte, och vi är experter på de olika behandlingarna. Vår första träff är en lugn konsultation där du berättar om vilka resultat du vill uppnå. Utifrån det får du en rekommendation på den behandling som är perfekt för dig, skräddarsytt efter dina förutsättningar.

BOKA TID HOS OSS

Alla ser skillnad,
men ingen vet.

Träffa Elena Forsberg, grundare till Estet Stockholm

Berätta om din gedigna medicinska bakgrund.
Jag är legitimerad specialisttandläkare inom endodonti från Karolinska Institutet, med inriktning på tandens mikrokirurgi och många år erfarenhet av estetisk tandvård. Utöver Estet Stockholm driver jag en privat tandläkarspecialistmottaggning på Kungsgatan 18.

Som estetisk behandlare är jag utbildad av Derma Medical, som är ett av de främsta utbildningsprogrammen inom estetisk medicin i England och certifierat i Sverige. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt och är certifierad av Svenska Estetiska Injektionsrådet, som arbetar med konsumentskydd inom skönhetsbranschen.

Varför startade du Estet Stockholm?
Det är min dröm att kombinera mitt stora intresse för skönhetsvård med min långa erfarenhet av estetiska injektioner som hjälper människor. Jag vet att man kan åstadkomma verkliga förändringar i människors liv och självförtroende. Det handlar om allt från kvinnan som inte känner igen sig själv på grund av bekymmersrynkorna till den som pressar käkarna och lider av spänningshuvudvärk.

Hur tar du med din medicinska erfarenhet i arbetet med skönhet?
En viktig del i att jobba med estetik och injektioner är att förstå hur kroppen och huden fungerar och åldras för att kunna återställa det som gått förlorat. Jag använder mina kunskaper för att förebygga för tidigt åldrande och återskapa ett ungdomligt och fräscht utseende inom gränserna för det som är naturligt vackert.

Vad är skönhet för dig?
Jag vill framhäva naturlig skönhet utan att förändra personligheten. Det jag älskar med mitt jobb är kreativiteten och möjligheten att förstärka skönhet, sakta ner åldrandet och ge bättre självförtroende till mina patienter.

Jag tycker det är vackert med symmetri i ansiktet och det är viktigt för mig att lyfta fram kundens positiva ansiktsdrag – att framhäva och förbättra dem varsamt.

Tack vare att jag är kunnig i ansiktets anatomi och kan jag ge både realistiska förväntningar och fina, naturliga och smakfulla resultat på precis lagom nivå.