Botox Stockholm

BOKA NU

Botox (botulinumtoxin) är ett muskelavslappnande medel som ofta används för att motverka ålderstecken som rynkor och fina linjer. Man kan med fördel kombinera botox med andra behandlingar – exempelvis fillers mot mörka ringar under ögonen tillsammans med botox mot kråksparkar. Botox användas även av medicinska skäl, bland annat för att motverka migrän och spända käkar.

Bekymmersrynkor, kråksparkar och rynkor i pannan

Behandling med botox är lämpligt för dig som har markerade linjer och rynkor i ansiktet. Det kan exempelvis vara rynkor under ögonen som får dig att se trött, arg eller ledsen ut, såväl som bekymmersrynkor (även kallat argrynka) eller rynkor i pannan.

Botox för ett symmetriskt ansikte

Botox kan injiceras i kosmetiskt syfte för att rätta till olika typer av asymmetrier i ansiktet. Det ger dig ett harmoniskt och symmetriskt resultat, helt utan kirurgiska ingrepp. Botox och fillers kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt och behandlingarna kan kombineras för att uppnå precis det resultat du önskar. Du kan exempelvis addera volym i läppar eller kinder och samtidigt blir kvitt rynkor under ögonen eller i pannan.

Motverka migrän, spända käkar, tandgnissling, överdriven svettning och muskelspasmer

Botox är effektivt för medicinska behandlingar av migrän, tandgnissling (överaktiv käkmuskulatur), hyperhidros (överdriven svettning), och muskelspasmer. På Estet Stockholm har vi lång erfarenhet av dessa behandlingar.

Om behandlingen med botox

Vid en behandling med botox blockeras den nervsignal som gör att en muskel drar ihop sig. Resultatet är att linjer och rynkor, som skapats av att du exempelvis rynkat pannan eller kisat mot solen, mjukas upp och blir mindre synliga. Ett bra resultat är helt beroende av en kompetent och erfaren behandlare som injicerar exakt rätt mängd botox på exakt rätt plats. Hos Estet Stockholm får du en legitimerad och mycket erfaren behandlare som är certifierad att utföra denna behandling.

Fantastiskt resultat som håller i 3-6 månader

En väl utförd behandling ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Alternativt får du medicinsk hjälp, som befriar dig från dina besvär och gör livet behagligare. Effekten kommer om 3-5 dagar och maximal effekt kan du se efter ca 14 dagar. Behandlingen är inte permanent, utan måste göras om var tredje till sjätte månad.