Skönhetsklinik i Stockholm specialiserad på injektionsbehandlingar

BOKA NU

Estet Stockholm har vi lång erfarenhet av såväl estetiska som medicinska injektionsbehandlingar. Vi tror på naturliga resultat där utgångspunkten är dina egna redan existerande ansiktsdrag. Dessa kan du framhäva med behandlingar så som ansiktskonturering och läppförstoring med fillers.

Vi erbjuder även botoxbehandlingar där du kan få hjälp med allt från tandgnissling till rynkor, samt Skinbooster som är perfekt för dig som vill få tillbaka din hys ungdomlighet och spänst. Vi är experter på skönhet och alla våra behandlingar börjar med en konsultation som utförs av en certifierad och legitimerad behandlare. Efter konsultationen ger vi dig rekommendationer på vilken eller vilka behandlingar som passar bäst för just dig.

Våra behandlingar:

Fillers

Vanliga behandlingsområden med fillers är läppförstoring, reducering av rynkor, mörka ringar under ögonen samt hudföryngring av ansikte, hals och händer. På Estet arbetar vi med fillers som är baserade på hyaluronsyra, vilket finns naturligt i huden och bryts ner över tid. En ansiktsbehandling med fillers ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende och håller i 6-18 månader. Fillers är vår mest populära estetiska behandling eftersom det ger omedelbara resultat.

Botox

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att motverka ålderstecken och ge ett mer symmetrisk ansikte. En populär kombination är botox tillsammans med fillers (Liquidlift) för ett maximalt resultat. Botox kan även användas i medicinskt syfte, exempelvis för att motverka migrän, tandgnissling, överdrivna svettningar och muskelspasmer.

Liquidlift

Liquidlift är en skönhetsbehandling bestående av fillers och botox som föryngrar huden och återskapar dess elasticitet. Med hjälp av både botox och fillers byggs vävnaden upp från djupet och ger ansiktet ett lyft. Behandlingen ger omedelbar synlig effekt, men fullt resultat kommer efter 3-10 dagar. Behandling med Liquidlift ger en långvarig effekt och behandlingen är lämplig för alla som har börjat åldras. Med Liquidlift kan du även få hjälp med mindre korrigeringar av exempelvis näsa eller en åldrad handrygg.

Skinbooster Volite

Skinbooster Volite innehåller hyaluronsyra som återfuktar din hud och den att se yngre ut. Perfekt för dig som är torr i ansiktet och/eller upplever ålderstecken. Effekten av hyaluronsyran kommer diskret inifrån och ger en återfuktning och elasticitet som varar i upp till 6 månader. För maximal effekt består ansiktsbehandlingen av tre kurer med två till fyra veckors mellanrum.

Boka en konsultation för personlig rådgivning.