Fillers – förstora läpparna eller framhäv kindbenen

BOKA NU

Fillers används för ansiktskonturering, läppförstoring, hudföryngring av ansikte, hals och händer samt för reducering av rynkor och mörka ringar under ögonen. Det går även bra att kombinera fillers med andra behandlingar för maximalt resultat, exempelvis botox.

Vanliga behandlingsområden med fillers:

  • Behandling av rynkor
  • Läppförstoring
  • Reducering av nasolabiala veck
  • Reducering av mörka ringar under ögonen
  • Hudföryngring av händer
  • Ansiktskonturering, exempelvis framhävda kindben

Om behandling med fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna då de ger omedelbart resultat, samtidigt som de innebär låg risk och utan konvalescens. Ett litet blåmärke eller svullnad kan uppstå, men försvinner inom ett par dagar.

Estet Stockholm arbetar med kvalitativa fillers baserade på hyaluronsyra som inte är permanenta. Hyaluronsyran liknar den som finns helt naturligt i människokroppen och den bryts ner successivt över tid. Din behandlare avgör vilken filler som är bäst lämpa för just dina behov och individuella förutsättningar. Vill du veta mer om de fillers och varumärken vi använder är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ett ungdomligt utseende

En behandling med fillers kan bland annat användas för att addera volym, ändra ansiktets konturer såsom framhävning av kindben och fylla ut rynkor. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Du kan behandla såväl ansikte som hals och händer.

Fillers av högsta kvalitet som håller i 6-18 månader

En väl utförd behandling ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut med en effekt som kommer direkt. Behandlingen är inte permanent, utan måste göras om var sjätte till artonde månad, beroende på fillers-typ och behandlingsområde.