Fillers – förstora läpparna eller framhäv kindbenen

BOKA NU

Fillers används för ansiktskonturering, läppförstoring, hudföryngring av ansikte, hals och händer samt för reducering av rynkor och mörka ringar under ögonen.

Vanliga behandlingsområden med fillers:

  • Behandling av rynkor
  • Läppförstoring
  • Reducering av nasolabiala veck
  • Reducering av mörka ringar under ögonen
  • Hudföryngring av händer
  • Ansiktskonturering, exempelvis framhävda kindben

Om behandling med fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna då de ger omedelbart resultat, samtidigt som de innebär låg risk och utan konvalescens. Ett litet blåmärke eller svullnad kan uppstå, men försvinner inom ett par dagar.

Estet Stockholm arbetar med kvalitativa fillers baserade på hyaluronsyra som inte är permanenta. Hyaluronsyran liknar den som finns helt naturligt i människokroppen och den bryts ner successivt över tid. Din behandlare avgör vilken filler som är bäst lämpa för just dina behov och individuella förutsättningar. Vill du veta mer om de fillers och varumärken vi använder är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ett ungdomligt utseende

En behandling med fillers kan bland annat användas för att addera volym, ändra ansiktets konturer såsom framhävning av kindben och fylla ut rynkor. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Du kan behandla såväl ansikte som hals och händer.

Fillers av högsta kvalitet som håller i 6-18 månader

En väl utförd behandling ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut med en effekt som kommer direkt. Behandlingen är inte permanent, utan måste göras om var sjätte till artonde månad, beroende på fillers-typ och behandlingsområde.

Din behandling på Estet Stockholm i två steg:

Inför din behandling

Du träffar alltid vår certifierade behandlare för en personlig konsultation. Där går ni tillsammans igenom dina problem och dina önskemål. Baserat på det får du en rekommendation på den behandling som är lämplig och information om fördelar och risker. Därefter tar ni ett gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.

I samband med konsultationen går vi även igenom din hälsostatus och eventuell medicinering. Generellt bör man undvika blodförtunnande läkemedel inför en behandling med fillers. Vi avråder dig som är gravid eller ammar från behandling med fillers.

Behandlingen kan ofta påbörjas i direkt anslutning till konsultationen om du önskar det. Dock ser vi gärna att du ger dig själv lite betänketid.

Så går din behandling till:

Behandlaren injicerar en liten mängd fillers med hjälp av en mycket tunn nål på det område som ska behandlas. Det behövs oftast ingen bedövning, men du som vill kan självklart få det.

Behandlingen tar 10-20 minuter totalt sett, beroende på hur många områden som behandlas och beroende på om fillers kombineras med annan behandling, t.ex. Botox (botulinumtoxin).